Engelsk aktiebolag

Våra tjänster är personliga och skräddarsydda efter din specifika situation när du ska starta ett aktiebolag i England eller något annat land genom CPIE Services.

CPIE Services är ett engelskt företag som drivs av danskar, och vårt fokus ligger på att serva våra kunder på deras modersmål för att se till att de känner sig bekväma och trygga med sin lösning.

Vi erbjuder flera olika typer av servicelösningar, från att hantera alla driftsmässiga aspekter av din företagslösning till ett enklare arrangemang där vi registrerar ett företag med tillhörande bankkonto, som du sedan själv sköter. Valet är ditt, men låt oss först prata om vad du söker.

Öppna ett bankkonto

I samband med att vi registrerar ditt företag kan vi också hjälpa dig med nödvändiga bankkontoansökningar. Vi har expertkunskaper om bankernas omfattande regler och krav för att ansökan ska godkännas, men du bör tänka på att det kan ta flera veckor beroende på företagets struktur och aktiviteter. Vi ser till att alla handlingar och uppgifter lämnas in på rätt sätt till banken för att din ansökning ska godkännas.

Vi hjälper dig att öppna bankkonton i England och andra länder. När du ska ansöka om ett konto i England behöver du troligen ha ett personligt möte. Din personliga administratör följer med dig.

Fördelar med att etablera ett företag i England

Minimalt aktiekapital krävs

För att registrera ett företag i England krävs bara 1 pund i aktiekapital, men många kunder väljer att starta med ett aktiekapital på 100 pund. Det är inte ett krav att aktiekapitalet betalas innan företaget registreras.

Justerad företagsskatt

Från och med april 2023 höjs den primära företagsskatten från 19 % till 25 %. Nuvarande skattesats på 19 % kommer att fortsätta gälla för en företagsvinst på upp 50 000 pund, men företaget kommer att få betala högre skatt för vinst över denna nivå.

Låga underhållskostnader

Brittiska företag är betydligt billigare att förvalta än företag i de flesta andra europeiska länder. Det är inget krav att ha en revisor för ett mindre företag i England, vilket också gäller för potentiella lokala filialer till engelska företag. Ett aktiebolag i England måste alltid lämna in en årsredovisning. Om företaget i fråga inte har varit aktivt under en 12-månadersperiod kan man dock lämna in en redovisning för ett vilande bolag.

Engelsk förvaltning

CPIE Services erbjuder styrelsetjänster i England till sina kunder. Vi utför alla viktiga administrativa uppgifter och ser till att relevanta myndigheter hålls informerade på rätt sätt.

Virtuellt kontor

Vi hanterar din post från brittiska myndigheter, och erbjuder också en virtuell kontorslösning. Däri ingår hantering av all korrespondens från kunder, leverantörer och samarbetspartners samt en returtjänst för felaktiga eller defekta produkter. Vi kan ordna med ett fast telefonnummer i England och samtalshantering, till exempel vidarebefordran av samtal och andra tjänster. Läs mer om detaljerna i vår prislista.

Snabb företagsregistrering

Ditt företag kan normalt vara färdigregistrerat inom några timmar efter din beställning, och du kan därmed komma igång med verksamheten fort. Vi kan dessutom meddela dig direkt om ditt valda företagsnamn har godkänts.

Etablering av en avdelning för internationell verksamhet/export

Genom att etablera ditt företag i England får du direkt tillgång till en mycket stor marknad och får ett rejält försprång på en internationell marknad. Den engelska marknaden är det första steget mot internationalisering för många företag, och hjälper dig också att nå ut till andra engelskspråkiga marknader.

Starta ett franchiseföretag

Ett engelskt företag ger dig en utmärkt plattform för att utveckla ett nytt franchiseföretag, samtidigt som du kan dra nytta av lägre och mer konkurrenskraftiga löner och lägre driftskostnader. I Storbritannien kan ditt företag ansöka om ett extra avdrag på företagsskatten för kostnaderna i samband med att skapa och utveckla ett franchisekoncept. CPIE Services samarbetar med en rad investmentbolag, liksom privata investerare i Storbritannien. Berätta för oss hur vi kan hjälpa dig.

Momsregistering (VAT)

Det är inget krav att momsregistrera ett engelskt företag förrän man uppnår en årsomsättning på minst 85 000 pund under en 12-månadersperiod.

Fast pris för bolagsregistrering i England

CPIE Services erbjuder inregistrering och förvaltning av ett engelskt bolag mot en fast avgift för de första 12 månaderna. Etableringstjänsten inkluderar nominell styrelseledamot (director), ansökan om ett tillhörande bankkonto i England, adress för bolagssäte samt en introduktion till en auktoriserad revisor. Efter de första 12 månaderna kan vi sköta förnyelsen och förvaltningen av bolaget mot en årlig avgift. CPIE erbjuder även andra tjänster i samband med driften av ditt företag.

Det finns ytterligare fördelar med att etablera ett engelskt företag. Låt oss boka in ett samtal, så att vi kan föreslå den bästa lösningen och du kan lära dig mer om våra tjänster.

1

Vill du ha mer?

Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder