England

England

England har alltid varit ett intressant exportområde för danska företag. Det är en enorm marknad, och den banar väg för att nå hela den engelsktalande marknaden.

Om du planerar att växa internationellt är det en bra idé att överväga att etablera ett företag i England. England är ett viktigt finansiellt centrum i Europa som ger direkt tillgång till en mycket stor marknad.

I England är det fortfarande ganska enkelt att äga och driva ett företag. Det är ägarna som bestämmer hur företaget drivs, så länge lagstiftningen givetvis efterlevs.

I England finns inget krav på startkapital. Med ett engelskt företag får du en stor möjlighet att utveckla nya verksamheter och affärsområden. Samtidigt uppnår du fullt avdrag för alla lönekostnader. Här är lägre och mer konkurrenskraftiga löner. Detsamma gäller kostnaderna för att driva ett engelskt företag. Om du vill utveckla en verksamhet i England och har bidrag för att utveckla din verksamhet och dina produkter, så finns det goda möjligheter i England.

Om du vill ha finansiering och investerare är England ett av länderna med flest möjligheter eftersom det redan är en tillväxtgenerator och en handelsnation.

Bor du i England ligger skatten på runt 20%, beroende på storleken på beloppet. Beroende på strukturen kan dock aktier och optioner läggas i ett engelskt bolag istället. Då är det bara 19% skatt på vinsten. Kanske värt att överväga.

9 fördelar med ett engelskt företag

1. INGET kapitalkrav
2. Begränsad revisorsuppgift
3. Aktieägarlån är tillåtna
4. Lägre skattesats
5. Inget krav på momsregistrering (innan du har en omsättning på 750 000 SEK per år i Storbritannien)
6. Direktörstjänster möjliga
7. Bättre borgenärsskydd
8. Svårare att välta för kuratorn
9. England är en del av Commonwealth

Läs mer på Wikipedia – https://da.wikipedia.org/wiki/england

1

Vill du ha mer?

Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder