Registrera företag internationellt

CPIE Services erbjuder företagsregistrering i många länder, med fullständig hantering och upprättande av bankkonton utomlands. Vi erbjuder kostnadseffektiva arrangemang genom agenter i exempelvis de nordiska länderna, Nederländerna, England, Delaware, Dubai, Cypern och Gibraltar.

England
England är ett viktigt finansiellt centrum i Europa, som ger direkt tillgång till en mycket stor, internationell marknad.
pedro-cunha-DviyrOAaqHQ-unsplash-new
Med avsevärt låga bolagsskattesatser är skatteförmånerna en betydande anledning till att expandera verksamheten till Nederländerna.
Delaware
Delaware har ett världsomspännande anseende som den bästa och mest företagsvänliga delstaten att registrera ett bolag i.
Dubai
Dubai har på senare år blivit ett mycket populärt mål för internationella företag.
Cypern
Cypern drar full nytta av sitt strategiska läge mellan de växande marknaderna i Fjärran Östern och Afrika och de mognare ekonomierna i Västeuropa.
gibraltar
Gibraltar är ett populärt mål, särskilt bland utvandrade britter. Företagsskatten ligger på 12,5 %. Kapitalvinster, ränta eller royalties beskattas inte.

Kom igång med ett internationellt företag

 

CPIE Services kan hjälpa dig med att registrera ett företag och skaffa bankkonton i många jurisdiktioner utöver Storbritannien. Företagen kan användas som drift-, holding- eller investmentbolag.

Vi har avtal med agenter, rådgivare och advokatfirmor i många länder som hjälper oss att hitta den bästa lösningen. Olika lagar och möjligheter gäller i varje land, så låt oss prata om vad som passar dig bäst.

Kostnaden för att starta ett internationellt företag varierar beroende på vilket land och vilken service du söker – däribland att hitta rätt banklösning för din verksamhet. Kontakta oss för mer information.

1

Vill du ha mer?

Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
RING MIG OP
1

Vill du ha mer?

Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder