Skapa ett bankkonto utomlands

Skapande av bankkonto utomlands: Som en naturlig del av företag utomlands skapas ett eller flera bankkonton. Det finns ett antal fördelar med de så kallade “offshore business bank accounts”. CPIE-tjänster erbjuder etablering av ett bankkonto i England eller på en offshore-plats.

bank-konto-england
I samband med bildandet av ett engelskt företag kommer det i de allra flesta fall att finnas behov av att ha ett utländskt bankkonto bifogat. Detta konto används för driften av det engelska företaget.
bank-konto-udlandet
När du startar ett internationellt företag behövs ett utländskt bankkonto. Eftersom de flesta internationella företag är inrättade som holdingbolag används bankkontot på ett annat sätt än för verksamheten.
valuta-omsaetning
CPIE Services erbjuder ett professionellt e-bankkonto online som också är perfekt för valutahandel. Kontot erbjuds nu till företag i England och EU-länder.

Skapande av bankkonton

I samband med att vi upprättar utländska bankkonton hjälper vi dig genom alla krav på dokumentation och information så att vi framgångsrikt kan upprätta önskade konton. Det finns ett antal dokument som ska skrivas och fyllas i. Vi ser till att allt är på plats innan den officiella ansökan skickas. Därefter tar det vanligtvis 5-6 veckor innan upplägget är etablerat.

  • Det är inte nödvändigt att ha företag och bankkonton i samma länder
  • Det finns online access 24/7 som du känner det i Sverige

CPIE Services har kontakt med många banker runt om i världen och i dessa tider skärps regler och möjligheter hela tiden. Det finns omfattande krav på nya bankkunder och här upplever vi allt fler förutsättningar för att öppna ett konto. Vi upplever även att flera kunder inte får en ansökan accepterad och kan därför inte garantera att det är möjligt.

1

Vill du ha mer?

Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
RING MIG OP
1

Vill du ha mer?

Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder